Θεσσαλονίκη 1985

Η χρονιά που ανοίξαμε το πρώτο κατάστημα με όργανα γυμναστικής στην συμπρωτεύουσα.
Στα επόμενα χρόνια πλήθος δραστηριοτήτων όπως αντιπροσωπίες από επώνυμες μάρκες από όλο τον κόσμο, εκδόσεις αθλητικών περιοδικών, διοργανώσεις αγώνων σωματικής διάπλασης και πολεμικών τεχνών, αλυσίδες γυμναστηρίων και καταστημάτων fitness,μας εκπαίδευσαν και μας μύησαν στον μαγικό κόσμο του fitness του boxing και του ΜΜΑ.

Η μεγάλη στροφή του κόσμου στο διαδίκτυο, μας οδήγησαν στην δημιουργία του eboxing.gr του εξειδικευμένου ηλεκτρονικού καταστήματος με όργανα γυμναστικής, είδη άθλησης και πυγμαχίας.
Με φυσικό κατάστημα 300τμ, από το 2010 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και σε συνδυασμό με τα 35 χρόνια εμπειρίας μας, μπορούμε να προσφέρουμε όλα τα νέα προϊόντα από τις καλύτερες εταιρείες του χώρου στις πιο προσιτές τιμές!

TITLE BOXING USA

Η μεγαλύτερη εταιρεία με είδη πυγμαχίας της Αμερικής για πρώτη φορά στην χώρα μας.

Η TITLE Boxing με 10.000 κωδικούς προϊόντων boxing και με πάνω από 400 γυμναστήρια με την επωνυμία TITLE Boxing Clubs συγκαταλέγεται μέσα στις πρώτες εταιρείες του κόσμου στο χώρο της πυγμαχίας.

Με κορυφαία ποιότητα, τεράστια ποικιλία και προσιτές τιμές μπορεί και κάνει την μεγάλη διαφορά.

Η ΤITLE Boxing USA εμπιστεύτηκε την 35χρονη πορεία μας για την αποκλειστική αντιπροσώπευση της για Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.

EBX

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού σας ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε σύντομους χρόνους διεκπεραίωσης και επιλογές που καλύπτουν τις μοναδικές ανάγκες της εγκατάστασής σας, όπως διαστάσεις, χρωματισμούς και πολλά ακόμα.

Η EBX κατασκευάζει CUSTΟM εξοπλισμό και αναπτύσσει προϊόντα που δεν συγκρίνονται με καμία άλλη εταιρεία σε ποιότητα και σχεδιασμό.