Η eboxing.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους χρήσης και τους τρόπους πληρωμής. Τυχόν αλλαγές θα γίνονται γνωστές στους χρήστες στην παρούσα σελίδα καθώς και με σύντομη ανάρτηση στην αρχική σελίδα. Οι αλλαγές στους όρους χρήσης δεν επηρεάζουν προηγούμενες παραγγελίες που έχετε ήδη κάνει.

Κατοχή Δικαιωμάτων

Όλα τα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) σε αυτή την ιστοσελίδα ανήκουν στην eboxing.gr. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφέρονται, ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, ο τρόπος παρουσίασης των προϊόντων, το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος eboxing.gr που προβάλλονται στη ηλεκτρονική διεύθυνση www.eboxing.gr, συμπεριλαμβανομένων του λογοτύπου, των εικόνων, των φωτογραφιών, των γραφικών, των σχεδίων, των κειμένων και των παρεχόμενων υπηρεσιών και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις με τις οποίες πρέπει να συναινεί ο ΧΡΗΣΤΗΣ εάν επιθυμεί να συνεχίσει την περιήγηση του ή την αγορά κάποιου προϊόντος.
Συνεπώς, απαγορεύονται παντός τύπου ενέργειες που σχετίζονται με την χρήση του υλικού που ανήκει στo eboxing.gr. Όλα τα ανωτέρω μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο κατόπιν αδείας της eboxing.gr. Επιπλέον, ο ΧΡΗΣΤΗΣ δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει το όνομα του eboxing.gr και της ηλεκτρονικής της τοποθεσίας eboxing.gr με τρόπο που να προσβάλλουν την ταυτότητά της σε οποιοδήποτε χρήστη μέσω οποιασδήποτε μεθόδου. Απαγορεύεται η τροποποίηση, διανομή, ή αναδημοσίευση της παρούσας ιστοσελίδας για κανένα σκοπό.
Εκτός και αν χορηγηθεί προηγούμενη άδεια, όλα τα λογότυπα, είναι προστατευόμενα του eboxing.gr αλλά και των δικαιοπαρόχων της. Αυτό ισχύει ειδικά και για εταιρείες, ταμπέλες, συλλογές, εμβλήματα και λογότυπα.

Πληροφορίες Ιστοσελίδας και Προϊόντων

 • Στη διεύθυνση www.eboxing.gr
 • Στον αριθμό τηλεφώνου (+30)2310 500 510
 • Στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Παρότι καταβάλλεται προσπάθεια συνεχούς ενημέρωσης και αναβάθμισης της σελίδας αλλά και για κάθε προϊόν γίνεται από το eboxing.gr πλήρης παρουσίαση αυτού, ωστόσο, λόγω του διαδικτυακού προγράμματος περιήγησης ή της οθόνης, τα προϊόντα που προσφέρονται προς πώληση στην ιστοσελίδα eboxing.gr ίσως να μην αντιστοιχούν ακριβώς στα πραγματικά όσον αφορά την εικόνα και τα χρώματα. Ουδεμία ευθύνη φέρει η eboxing.gr για τέτοιου είδους αναντιστοιχίες. Οι εικόνες και τα χρώματα προορίζονται μόνο για σκοπούς αναπαράστασης.
Η συσκευασία ενδέχεται να διαφέρει από αυτή που φαίνεται στη φωτογραφία. Τα βάρη, οι διαστάσεις και οι χωρητικότητες, αν δίνονται, είναι κατά προσέγγιση. Για περαιτέρω απορίες ο ΧΡΗΣΤΗΣ δύναται να επικοινωνεί με το τμήμα πωλήσεων.
Προσφέρουμε προς πώληση προϊόντα, τα οποία έχουμε προμηθευτεί από επίσημους μεταπωλητές, κατασκευαστές και αντιπροσώπους. Κανένα προϊόν μας δεν είναι μεταχειρισμένο, ελαττωματικό ή κατώτερης ποιότητας.

Διαθεσιμότητα

Όλες οι παραγγελίες που γίνονται δεκτές από το eboxing.gr υπόκεινται στη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Έχουμε λάβει τη δέουσα μέριμνα κατά την ετοιμασία του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας, κυρίως για να εξασφαλίσουμε ότι τα αποθέματα που παρατίθενται είναι σωστά τη στιγμή της δημοσίευσης. Ωστόσο, οι παραγγελίες θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον υπάρχουν αποθέματα στους συνεργαζόμενους και μόνο προμηθευτές μας.

Επεξήγηση Διαθεσιμότητας

Επισημαίνεται ότι πριν προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σε κάθε προϊόν  θα βρείτε ένδειξη του αναμενόμενου χρόνου παράδοσης. Ο αναγραφόμενος χρόνος είναι  ενδεικτικός και όχι δεσμευτικός. Διευκρινίζεται ότι η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και τη συλλογή των προϊόντων στο κέντρο διανομής, όπου οριστικοποιείται και προγραμματίζεται η αποστολή της παραγγελίας σας σε όσα προϊόντα επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα. Εφόσον τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα η eboxing.gr επιφυλάσσεται να μην αποδεχτεί τη συγκεκριμένη παραγγελία και να απορρίψει τη συγκεκριμένη πώληση. Στην περίπτωση αυτή θα ενημερώσει και επιστρέψει το σύνολο του τυχόν καταβληθέντος τιμήματος της ακυρωθείσας παραγγελίας. Η επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Ο συνολικός χρόνος παράδοσης εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες, όπως τα διαθέσιμα μεταφορικά μέσα προς το σημείο παράδοσης που έχετε επιλέξει.

 • ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Τα προϊόντα που συνοδεύονται απ αυτό το εικονίδιο, βρίσκονται στο κατάστημά μας ή στην αποθήκη μας και είναι ετοιμοπαράδοτα. Σε περίπτωση αποστολής στον πελάτη, ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 ημέρες (ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις) . Για δυσπρόσιτες περιοχές (όπως αυτές ορίζονται από την εταιρεία διανομής) ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αλλάξει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

 • ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Τα προϊόντα δε βρίσκονται στην αποθήκη μας. Βρίσκονται στην αποθήκη των προμηθευτών μας και μπορούν να είναι στο κατάστημά μας σε 10-20 εργάσιμες ημέρες.

Καταλήγοντας, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε πως καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση αποστολή των προϊόντων στους πελάτες μας.
Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία μαζί σας ώστε να γνωρίζετε με κάθε λεπτομέρεια την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Τιμές Προϊόντων

Οι διαδικτυακές τιμές των εμπορευμάτων μας είναι ίδιες με αυτές των φυσικών καταστημάτων μας. Όλες οι τιμές αναγράφονται σε Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. ανάλογου μεγέθους και υπόκεινται στο Ελληνικό δίκαιο.
Έχουμε λάβει τη δέουσα μέριμνα κατά την ετοιμασία του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας, κυρίως για να εξασφαλίσουμε ότι οι τιμές που παρατίθενται είναι οι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και ότι όλα τα προϊόντα περιγράφονται ορθά. Ωστόσο, οι παραγγελίες θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον δεν υπάρχουν ουσιώδη λάθη στην περιγραφή των προϊόντων ή στις τιμές τους, όπως διαφημίζονται σε αυτή την ιστοσελίδα.
Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση – αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Διατηρούμε το δικαίωμα διόρθωσης λαθών ή ανανέωσης πληροφοριών στα προϊόντα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Πληρωμή

Η παραγγελία σας δε θα μπει σε κατάσταση Διεκπαιρέωσης μέχρι να γίνει εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας.

H Παραγγελία Ακυρώνεται Αυτόματα έπειτα από διάστημα 5 Εργάσιμων Ημερών χωρίς να έχει γίνει η επιβεβαίωση της Κατάθεσης.

 • Με κάρτα.
  Δεχόμαστε όλες τις κύριες και γνωστές πιστωτικές κάρτες για πληρωμή. Αν η κάρτα σας απορριφθεί από το σύστημα της ALPHA BANK, παρακαλούμε επαληθεύστε την ορθότητα των στοιχείων που έχετε υποβάλλει. Το όνομα και η διεύθυνση πρέπει να είναι η ίδια με αυτή του κατόχου της πιστωτικής κάρτας. Αν το πρόβλημα επιμείνει παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον εκδότη της κάρτας σας.
 • Δόσεις με πιστωτική κάρτα.

Στην περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα έχει την δυνατότητα δόσεων, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, μπορείτε να επιλέξετε έως και 12 δόσεις.

 • Κατάθεση σε λογαριασμό Τραπέζης.
  Με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης (μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας). Η παραγγελία θα αποσταλεί αμέσως μόλις λάβουμε την εξόφληση στους Τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Στην περίπτωση κατά την οποία ο ΧΡΗΣΤΗΣ αποφασίσει να εξοφλήσει την παραγγελία του στον ακόλουθο λογαριασμό συμπληρώνοντας ως Αιτιολογία Κατάθεσης τον Αριθμό Παραγγελίας που του δίνει το σύστημα:
 • Alpha Bank
  IBAN: GR4301407110711002002009769

  SWIFT: CRBAGRAA
 • Τράπεζα Πειραιώς
  IBAN: GR5701722320005232103058089
  Λογαριασμός: 5232103058089
  BIC: PIRBGRAA
 • EuroBank
  IBAN: GR2702607020000110200603236

  Λογαριασμός: 00260702110200603236
  BIC: ERBKGRAA
 • IRIS Payments: 167059683 ( Το ΑΦΜ της επιχείρησης )
 • Πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο [email protected] ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά. Σε κάθε περίπτωση, η επιβεβαίωση της παραγγελίας του ΧΡΗΣΤΗ θα του αποσταλεί με e-mail μόλις επιβεβαιώσει την σχετική κατάθεση το eboxing.gr. Με την αποστολή του εν λόγω e-mail και μόνο θα άρχεται η διαδικασία για την αποστολή των προϊόντων του ΧΡΗΣΤΗ.

 • Δόσεις με TBI BANK (χωρίς κάρτα).

Αν επιθυμείτε να κάνετε μεγαλύτερες αγορές έχοντας δυνατότητα να αγγίξετε μεγαλύτερα ποσά, σας έχουμε την λύση!

Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε την TBI Bank, την νέα μέθοδο πληρωμής με απεριόριστες δυνατότητες.

Για αρχή, η TBI Bank σας δίνει την δυνατότητα για αγορές από €20 έως και €10.000, χωρίς την χρήση πιστωτικής κάρτας από 4 έως και 60 δόσεις!

Για 4 δόσεις από 20€ εως 200€ είναι άτοκες.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι πολύ απλή και διαρκεί 3 λεπτά. Ας δούμε αναλυτικά όλα τα βήματα που θα χρειαστείτε να ακολουθήσετε.

1. Προσθέστε το προϊόν ή τα προϊόντα που θέλετε στο “Καλάθι Αγορών”.
2. Επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής την TBI Bank.
3. Θα μεταφερθείτε άμεσα στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας.
3. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην ηλεκτρονική φόρμα της TBI Bank.
4. Θα σας ζητηθεί να βγάλετε μια selfie για την έγκυρη ταυτοποίηση των στοιχείων σας.
5. Σε αυτό το σημείο έχετε ολοκληρώσει την διαδικασία, το μόνο που χρειάζεται είναι να περιμένετε μερικά λεπτά για την έγκριση του ποσού της παραγγελίας σας.
Αυτό ήταν! Λάβατε την έγκριση σας, έχουμε λάβει την παραγγελία σας και σύντομα η παραγγελία, θα βρίσκεται στα χέρια σας!

Η TBI Bank είναι πιστοποιημένη τράπεζα και έμπιστος συνεργάτης της εταιρίας μας.

Εγγυόμαστε ότι δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα με την εισαγωγή των στοιχείων σας!

 • PayPal
  Χρησιμοποιήστε τη γνωστή υπηρεσία ασφαλών ηλεκτρονικών πληρωμών PayPal.
 • Δυνατότητα αντικαταβολής υπάρχει μόνο σε συγκεκριμένα προϊόντα και παρέχεται μόνο μέσω παραγγελίας από το eboxing.gr
 • Τηλεφωνικές παραγγελίες στις οποίες ο πελάτης δεν λαμβάνει τα απαραίτητα παραστατικά  ή παραβιάζουν τους παρόντες όρους χρήσης δεν εκτελούνται. Απαγορεύεται ρητά στους συνεργάτες μας να προχωρούν με παρότρυνση των πελατών σε τέτοιες τακτικές.

Σημαντικό: Η εταιρία μας δεν συλλέγει ποτέ τα προσωπικά στοιχεία των δικαιούχων.

Στοιχεία επιχείρησης

ΦΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (EBOXING.GR)
ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΘΛ ΕΙΔΩΝ –  ΤΗΛ 2310 500 510
ΑΦΜ 167059683 – ΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΛΕΩΦ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 14 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  TK 54638
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ 149726706000

Αποστολή & Παράδοση

Υποχρεούμαστε να παραδώσουμε τα προϊόντα στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει, μέσα στον χρόνο που αναφέρεται στο σημείο “ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ”, από την ολοκλήρωση της παραγγελίας (αποστολή επιβεβαιωτικού e-mail), σύμφωνα με τα ανωτέρω.
Όλα τα τυχόν έξοδα για την παράδοση θα αναγράφονται καθαρά στην παραγγελία και θα περιλαμβάνουν ασφάλιση. Το eboxing.gr θα ενημερώνει με e-mail η τηλεφωνικά για τυχόν καθυστερήσεις στην παραγγελία του ΧΡΗΣΤΗ και θα έχει τη δυνατότητα μερικής αποστολής, αν είναι εφικτό. Ουδεμία ευθύνη φέρει η eboxing.gr για πακέτα που χάθηκαν επειδή εστάλησαν σε λάθος ή ατελή διεύθυνση χωρίς δική της υπαιτιότητα.

Τρόποι Αποστολής

Αποστολές στην Ελλάδα

Η αποστολή γίνεται με Acs Courier στα μικρά δέματα. 

 

 • Η αποστολή των μεγάλων δεμάτων ( όργανα γυμναστικής, σάκοι κλπ )  γίνεται με Βεινόγλου μεταφορική ( 2310 795 511) ( ~ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ~ )

Βρες το ACS Smart Point της περιοχής σου – στα συνεργαζόμενα πρατήρια Shell!

Τώρα, μπορείς να παραλάβεις την αποστολή σου εύκολα, γρήγορα και πάνω από όλα αξιόπιστα!

Τι κερδίζω;

Επισκέπτεσαι το ACS Smart Point της επιλογής σου, στα συνεργαζόμενα πρατήρια Shell με πολύ εύκολη πρόσβαση, στο δικό σου χρόνο, χωρίς να περιμένεις τον courier στο χώρο σου! (διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης ανάλογα του σημείου, ακόμα και σε αργίες, Σαββατοκύριακα, 24 ώρες Χ 7 ημέρες)

Χρησιμοποιείς τις ασφαλείς συσκευασίες ACS, που παρέχονται εντελώς δωρεάν στα σημεία ACS Smart Point, για τη μεταφορά των αποστολών σου!

Ενημερώνεσαι αυτόματα για την πορεία και την παράδοση της αποστολής σου με προσωποποιημένο SMS και e-mail, μέσω του πιο σύγχρονου συστήματος παρακολούθησης αποστολών Track and Trace!

 

Αποστολές στην Κύπρο

  • Οι αποστολές στα μικρά δέματα αναχωρούν με ACS καθημερινά και έχουν χρόνο παράδοσης 7-10 ημέρες.
  • Οι αποστολές στα μεγάλα δέματα αναχωρούν κάθε Πέμπτη με συνεργαζόμενη μεταφορική και έχουν χρόνο παράδοσης 7-10 ημέρες.

Κόστος Αποστολής

 • Το κόστος αποστολής για την Θεσσαλονίκη ανέρχεται στα 3€ για τα μικρά δέματα.
 • Για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα:
  Το κόστος αποστολής για την υπόλοιπη Ελλάδα ανέρχεται στα 5€ για τα μικρά δέματα.
 • Το κόστος για τους Σάκους ανέρχεται 5€ για Θεσσαλονίκη στα 10€ για Ηπειρωτική Ελλάδα και 15€ για την Νησιωτική Ελλάδα.
 • Το κόστος αποστολής για τα μονόζυγα ανέρχεται στα 4€ για Θεσσαλονίκη και 6€ για την υπόλοιπη Ελλάδα.
 • Αντικείμενα μεγάλου βάρους ( όργανα γυμναστικής ) :

Για αποστολές εντός του νομού Αττικής η παράδοση γίνεται σε 2-5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας, με τη συνεργαζόμενη μεταφορική μας εταιρία στο χώρο σας.
Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα η παράδοση γίνεται σε 4-7 ημέρες συν 1-2 ημέρες που χρειάζεται η μεταφορική εταιρία να παραδώσει στον τόπο διαμονή σας, από την ημέρα της παραγγελίας σας.
Οι αποστολές με μεταφορική εταιρία γίνονται επί πεζοδρομίου. Αν βρίσκεστε σε όροφο ή σε δυσπρόσιτο σημείο και επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο παράδοσης, υπάρχει επιπλέον χρέωση η οποία επιβαρύνει τον παραλήπτη σε συνεννόηση με τη μεταφορική εταιρία και τον οδηγό που σας παραδίδει τα δέματα.

Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που οφείλονται σε λόγους άλλους όπως π.χ. απεργίες, κλείσιμο οδικών αρτηριών, κακοκαιρία, κλπ.

Το κόστος μεταφορικών εξαρτάται από την περιοχή, τον όγκο και το βάρος του προϊόντος. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας θα ενημερωθείτε ακριβώς για το κόστος και τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής.

Τα μεγάλα και ογκώδη αντικείμενα (διάδρομοι, ελλειπτικά, ποδήλατα, βάρη, πολυόργανα, πάγκοι ασκήσεων, κλπ.), δεν αποστέλλονται με courier και αντικαταβολή.

Επίσης, πολλές φορές σε απομακρυσμένες περιοχές δεν είναι δυνατή η παράδοση των μεγάλων χαρτοκιβωτίων από την εταιρία ταχυμεταφορών στο χώρο του πελάτη και θα χρειαστεί να παραλάβετε από την κοντινότερη αποθήκη της μεταφορικής.

 • Για παραγγελίες άνω των 100€, τα Μεταφορικά είναι Δωρεάν για όλη την Ελλάδα (Εξαιρούνται οι Σάκοι και τα όργανα).
 • Για Κύπρο 

Τα μεταφορικά για Κύπρο κυμαίνονται ως εξής:

    • Μικρά δέματα έως 5kg: 10€
    • Μικρά όργανα ( μονόζυγα – δίζυγα κτλπ): – |Λεμεσός: 23€|  |Λάρνακα – Λευκωσία – Πάφος: 28€ | Αγ. Νάπα – Πρωταράς – Κοκκινοχώρια – Ορμήδεια: 33€
    • Μεσαία όργανα ( Πάγκοι – ορθοστάτες κτλπ) – |Λεμεσός: 26€| |Λάρνακα – Λευκωσία – Πάφος: 31€ | Αγ. Νάπα – Πρωταράς – Κοκκινοχώρια – Ορμήδεια: 35€
    • Σάκοι 76cm – 100cm & νερού –  |Λεμεσός: 21€|  |Λάρνακα – Λευκωσία – Πάφος: 26€ | Αγ. Νάπα – Πρωταράς – Κοκκινοχώρια – Ορμήδεια: 30€
    • Σάκοι 107cm – 130cm – |Λεμεσός: 24€|  |Λάρνακα – Λευκωσία – Πάφος: 28€ | Αγ. Νάπα – Πρωταράς – Κοκκινοχώρια – Ορμήδεια: 33€
    • Σάκοι 135cm – 155cm –  |Λεμεσός: 35€|  |Λάρνακα – Λευκωσία – Πάφος: 41€ | Αγ. Νάπα – Πρωταράς – Κοκκινοχώρια – Ορμήδεια: 40€
    • Σάκοι 160cm – 190cm Dummy & Ομοιώματα – |Λεμεσός: 55€| |Λάρνακα – Λευκωσία – Πάφος: 60€ | Αγ. Νάπα – Πρωταράς – Κοκκινοχώρια – Ορμήδεια: 58€
    • Για ογκώδη προϊόντα τα μεταφορικά είναι κατόπιν συνεννόησης. 
 • Για Εξωτερικό
  Τα Μεταφορικά για Αποστολή στο Εξωτερικό αποκλειστικά κατόπιν επικοινωνίας
 • Αντικαταβολή
  1,50€.
  (Οι σάκοι και τα όργανα δεν υποστηρίζουν αντικαταβολή λόγω όγκου και πρέπει να υπάρξει προπληρωμή).

Ασφάλεια Δεδομένων & Συναλλαγών

Όλες οι συναλλαγές μέσω των πιστωτικών καρτών γίνονται με το σύστημα ασφαλείας της ALPHA BANK (i-bank e-commerce), με τεχνολογία που κρυπτογραφεί της πληροφορίες της κάρτας του ΧΡΗΣΤΗ σε ένα ασφαλές περιβάλλον κεντρικού υπολογιστή.
Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία και τις συναλλαγές του ΧΡΗΣΤΗ, είναι ασφαλείς και απόρρητες.
Δεν θεωρείται υπεύθυνo το eboxing.gr για απώλειες ή ζημίες που ενδέχεται να προκύψουν σε εξοπλισμό ηλεκτρονικού υπολογιστή του ΧΡΗΣΤΗ ως αποτέλεσμα της χρήσης αυτής της ιστοσελίδας. Το eboxing.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128bit, για ασφαλείς διαδικτυακές εμπορικές συναλλαγές.

Τρίτα Πρόσωπα

Ενδέχεται η παρούσα ιστοσελίδα να περιλαμβάνει υπερσυνδέσμους που εκμεταλλεύονται τρίτα πρόσωπα εκτός του eboxing.gr, όπως διαφημιστές. Το eboxing.gr δεν έχει ελέγξει όλες τις ιστοσελίδες που συνδέονται στη δική της και δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο ή την ακρίβεια των σελίδων που δεν ανήκουν σε αυτή την ιστοσελίδα ούτε για τη διαθεσιμότητα αυτών των εξωτερικών ιστοσελίδων ή πηγών, και δεν προσυπογράφει ούτε φέρει ευθύνη ή υποχρέωση, άμεση ή έμμεση, για την πολιτική περί απορρήτου ή για το περιεχόμενο τέτοιων ιστοσελίδων, όπως, ενδεικτικά, για διαφημίσεις, προϊόντα ή άλλο υλικό ή υπηρεσίες που παρέχονται ή είναι διαθέσιμες από τέτοιες ιστοσελίδες ή πόρους, ούτε για ζημία, απώλεια ή βλάβη που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση που πραγματοποιήθηκε ή την εμπιστοσύνη που επιδείχθηκε σε περιεχόμενο, προϊόν ή υπηρεσία που διατίθεται σε τέτοιες εξωτερικές ιστοσελίδες ή πηγές. Το eboxing.gr διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει κάθε τι που έχει υποβληθεί από εσάς σε δημόσιους χώρους, χωρίς δική σας προειδοποίηση, αν γίνει αντιληπτό.Εξαιρέσεις Ευθύνης

Αποποιήσεις και εξαιρέσεις ευθύνης σε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις δεν θα ισχύουν για ζημίες που οφείλονται από θάνατο ή τραυματισμό που προκλήθηκε λόγω αμέλειας εκ μέρους του eboxing.gr ή των εργαζομένων σε αυτήν ή των αντιπροσώπων της ή ως συνέπεια δόλου. Οι εν λόγω αποποιήσεις και εξαιρέσεις θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία. Αν κάποια διάταξη σε αυτές τις αποποιήσεις και εξαιρέσεις θεωρηθεί παράνομη, άκυρη ή μη εφαρμοστέα για οποιονδήποτε άλλο λόγο, η εν λόγω διάταξη θα θεωρηθεί μεμονωμένη και δεν θα επηρεάσει την ισχύ και την εγκυρότητα των υπόλοιπων διατάξεων.

Τήρηση Απορρήτου

Το eboxing.gr αναγνωρίζει την σημασία του θέματος της προστασίας προσωπικών δεδομένων του ΧΡΗΣΤΗ όσο και των δεδομένων των ηλεκτρονικών του/της συναλλαγών και θα λάβει κάθε απαραίτητο μέτρο, με τα πλέον σύγχρονα και προηγμένα μέσα, ώστε να του/της εξασφαλίσει την μέγιστη δυνατή ασφάλεια.
Όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά δεδομένα και τις συναλλαγές του ΧΡΗΣΤΗ, είναι ασφαλή και απόρρητα. Η διατήρηση του απορρήτου θεωρείται δεδομένη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασικές συναλλαγές ισχύουν επίσης και για τις διαδικτυακές πωλήσεις (e-commerce). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον ΧΡΗΣΤΗ στο eboxing.gr είναι εμπιστευτικές και η τελευταία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας. παρεχόμενων υπηρεσιών. Το eboxing.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία του ΧΡΗΣΤΗ και των συναλλαγών του, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από αυτόν ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση δημόσιας αρχής. Στην περίπτωση που το eboxing.gr χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ μπορεί να ζητήσει οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για αυτόν καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορεί να τεκμηριώσει την ύπαρξη λάθους.
Για περαιτέρω ασφάλεια του ΧΡΗΣΤΗ, θα πρέπει και ο ίδιος να χειρίζεται όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνει σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα. Ενημερωτικούς καταλόγους και έντυπο υλικό θα λαμβάνει ο ΧΡΗΣΤΗΣ μόνον εφόσον το επιθυμεί και το δηλώσει κατά τη διάρκεια της εγγραφής του ως μέλος.
Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά του ΧΡΗΣΤΗ καθώς και τα δεδομένα και τις πληροφορίες που του εμπιστεύεται. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτει ο ΧΡΗΣΤΗΣ στη διάθεσή του eboxing.gr με την εγγραφή του ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών του. Όλες οι πληροφορίες κωδικοποιούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Cookies

Το eboxing.gr χρησιμοποιεί cookies για τη διευκόλυνση της λειτουργία των υπηρεσιών της ιστοσελίδας του. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία είναι αναγκαία για να λειτουργήσει σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα. Χρησιμοποιούνται για να παρέχονται πληροφορίες στον χρήστη και για να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες, μας επιτρέπουν να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες, ενώ ο χρήστης είναι ελεύθερος να τα διαγράψει μόνος του όποτε επιθυμεί μέσω των ρυθμίσεων των Web Browsers που χρησιμοποιεί.

Περισσότερες Πληροφορίες Σχετικά Με τα Cookies: https://www.aboutcookies.org/

Εμπορική Εγγύηση

Για πληροφορίες σχετικά με την εμπορική εγγύηση του προϊόντος που αγοράσατε από το eboxing.gr επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 500 510 η στο [email protected].

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΖΗΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Σε περίπτωση που το προϊόν που μόλις παραλάβατε, έχει υποστεί ζημιά κατά τη μεταφορά, αυτό δεν αφορά κάλυψη εμπορικής εγγύησης του κατασκευαστή. Η αντικατάσταση των προϊόντων γίνεται μέσω της εγγύησης αποστολής των συνεργαζόμενων courier.

Service Centers

Στην περίπτωση που ένα προϊόν παρουσιάσει τεχνικό πρόβλημα εντός της εγγύησης, επικοινωνείτε με το εγκεκριμένο από τον κατασκευαστή «Service Center» για την κάλυψη της Εμπορικής Εγγύησης.

Σε περίπτωση που δεν υποστηρίζετε το service στην Ελληνική επικράτεια, τις διαδικασίες τις αναλαμβάνει η eboxing.gr για λογαριασμό σας.

Επικοινωνήστε με μας για πληροφορίες σχετικά με:

 • Τη διάρκεια της εμπορικής εγγύησης του προϊόντος
 • Τη διαδικασία αποκατάστασης βλάβης
 • Πού μπορεί να γίνει η αποκατάσταση της βλάβης

ΣΥΜΒΟΥΛΗ!

Κατά την επικοινωνία σας, να έχετε στην διάθεση σας το ακριβές μοντέλο του προϊόντος και τον εργοστασιακό κωδικό του προϊόντος (συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσεως που συνοδεύουν το προϊόν) και το παραστατικό Αγοράς του, γιατί μπορεί να σας ζητηθούν.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ο ΧΡΗΣΤΗΣ έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την σύμβαση αγοράς μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών ,
Ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση.
Τα προϊόντα όπως γάντια και ρούχα θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα με τα καρτελάκια τους.(Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα γάντια αν έχουν φορεθεί μυρίζουν, όποτε σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής πρέπει να τα ελέγξει το κατάστημα μας και να ορίσει αν είναι δεκτή η επιστροφή τους. Αυτό ισχύει και για παρεμφερή προϊόντα.)
Το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη και είναι 5€ αν είναι μικρό προϊόν. (Αν το προϊόν είναι στα ογκώδη κατόπιν συνεννόησης10-15€ )

Η επιστροφή θα γίνει μέσα σε 15 εργάσιμες αφαιρώντας τα αρχικά μεταφορικά και της επιστροφής των προϊόντων.

Συγκεκριμένα στην περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας ως εξής: σε περίπτωση που μέχρι την υπαναχώρηση και επιστροφή του είδους έχει καταβληθεί στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ το τίμημα από την Τράπεζα, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη. Η εταιρεία κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από την προμνησθείσα σύμβαση. Στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά, εάν ο πελάτης είχε επιλέξει την δυνατότητα “παραλαβή από το κατάστημα”, θα γίνεται με επιστροφή των χρημάτων του σε αυτόν από το κατάστημα στο οποίο πραγματοποίησε την παραλαβή του προϊόντος.
Σε περίπτωση πληρωμής με τραπεζικό έμβασμα η επιστροφή θα γίνεται επίσης με τραπεζικό έμβασμα στον ίδιο λογαριασμό του πελάτη.
Στην περίπτωση πληρωμής με PayPal η επιστροφή θα γίνεται επίσης μέσα από την πλατφόρμα της PayPal στον ίδιο λογαριασμό που έχει γίνει η πληρωμή.

 • Ο πελάτης ευθύνεται να αποζημιώσει την εταιρεία αν έκανε χρήση άλλη από εκείνη που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών στο διάστημα μέχρι τη δήλωση της υπαναχώρησης. Η διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών θα πρέπει να γίνει με βάση την πληροφόρηση που παρέχεται πάνω στην εξωτερική συσκευασία κάθε προϊόντος, καθώς και τις συμπληρωματικές πληροφορίες που παρέχει η εταιρεία και πάντως χωρίς να ανοιχθεί η συσκευασία των προϊόντων και να τεθεί σε λειτουργία το αγαθό. Η εταιρεία είναι πρόθυμη να ενημερώσει τον πελάτη για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την φύση και την λειτουργία των προϊόντων παρέχοντας επιπλέον πληροφοριακό υλικό με ηλεκτρονικό ή άλλο τρόπο. Σε περίπτωση ανοίγματος της συσκευασίας ή και θέσης σε λειτουργία των προϊόντων η επιστροφή ακυρώνεται.

Δεν χωρεί υπαναχώρηση σε:

 • Συμβάσεις υπηρεσιών μετά την πλήρη παροχή της υπηρεσίας, εάν η εκτέλεση άρχισε με την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση του πελάτη και με την εκ μέρους του αναγνώριση ότι θα απολέσει το δικαίωμα του υπαναχώρησης μόλις η σύμβαση εκτελεσθεί πλήρως από τον προμηθευτή
 • Προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής.
 • Ογκώδη προϊόντα. (Όργανα γυμναστικής, σάκους και επιδαπέδιους σάκους).
 • Συμβάσεις κατά τις οποίες ο καταναλωτής έχει ζητήσει ειδικά επίσκεψη από τον προμηθευτή με σκοπό να πραγματοποιήσει επείγουσες επιδιορθώσεις ή την εκτέλεση εργασιών συντήρησης. Εάν, στην περίπτωση τέτοιας επίσκεψης, ο προμηθευτής παράσχει υπηρεσίες επιπλέον εκείνων που ζητήθηκαν συγκεκριμένα από τον καταναλωτή ή αγαθά πέρα από τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν υποχρεωτικά κατά την εκτέλεση εργασιών συντήρησης ή κατά τις επιδιορθώσεις, το δικαίωμα υπαναχώρησης εφαρμόζεται στις εν λόγω πρόσθετες υπηρεσίες ή αγαθά.