Force USA G3 (Smith, Crossover, Κλωβός Δύναμης)

Force USA G3 (Smith, Crossover, Κλωβός Δύναμης)

2.560,00

Το Force USA G3 είναι το τέλειο, εισαγωγικού επιπέδου, All-In-One Trainer. Συνδυάζει Κλωβό Δύναμης, Functional Trainer, Μηχανή Smith, Μονόζυγο, Core Trainer και Πρέσα Ποδιών στον χώρο που καταλαμβάνει ένας Κλωβός Δύναμης! Αποκτήστε δυνατότητα εκτέλεσης περισσότερων από 75 ασκήσεων με 1 μηχάνημα εκγύμνασης!

Άμεσα διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος: Λ-643 Κατηγορίες: , , ,

Περιγραφή

 • Η κορυφαία επιλογή για προπονήσεις δυναμικής “Όλα-σε-Ένα” στο σπίτι. Περιλαμβάνει 5 μηχανές σε μία μονάδα βάσης, όπως: Πολυλειτουργικός Εκπαιδευτής, Μηχανή Smith, Κλωβός Δύναμης, Μονόζυγο και Περιστροφέας Πυρήνα (Core Trainer).
 • Εκτελέστε περισσότερες από 75 διαφορετικές ασκήσεις. 22 θέσεις ρύθμισης κατά ύψος για ασκήσεις Ώμων, Χεριών, Στήθους, Πλάτης, Κορμού και Ποδιών. Ομαλή κύλιση μέσω επαγγελματικών τροχαλιών. Περιλαμβάνει πολυ-λειτουργική μηχανή (functional trainer) και σύστημα crossover με επιπλέον δυνατότητες.
 • Επαγγελματικής ποιότητας άγκιστρα μπάρας (J-Hooks) και Βραχίονες Ασφαλείας, σχεδιασμένα για να αντέχουν ακόμη και τα πιο βαριά φορτία, έως 400Kg, ενώ προστατεύουν και τη μπάρα σας. Πολλές θέσεις ρύθμισης για να επιλέξετε την ιδανική θέση όταν εκτελείτε ασκήσεις όπως πιέσεις σε πάγκο ή squats.
 • Μηχανισμός με κυλίνδρους και τετραγωνικά ρουλεμάν, με ράγες υψηλής ποιότητας που παρέχουν εξαιρετικά ομαλή κίνηση. Εύκολο σύστημα κλειδώματος και απελευθέρωσης βελτιώνει την ασφάλεια και σας βοηθάει να ασκήστε χωρίς βοηθό. Στην μπάρα του συστήματος μπορείτε να προσθέσετε το προσάρτημα πίεσης ποδιών για να μετατρέψετε τη μηχανή smith σε κάθετη πρέσα ποδιών.
 • Εργονομικό μονόζυγο πολλαπλών λαβών, με ένα τεράστιο μέγιστο φορτίο 350kg! Θα βρείτε θέσεις για ανοιχτή λαβή, κλειστή λαβή, υπό γωνία λαβή και πολλές άλλες παραλλαγές κινήσεων.
  Περιλαμβάνει ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης για την μπάρα (προαιρετικό),τους δίσκους βαρών (προαιρετικοί) και τα προσαρτήματα καλωδίων, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε το χώρο προπόνησής σας τακτοποιημένο και ασφαλή.
 • Το G3 διαθέτει πύρους τοποθέτησης λάστιχων για αντίσταση ή υποβοήθηση. Η προπόνηση με λάστιχα μπορεί να πάει τις ανυψώσεις δύναμης (powerlifting) σας σε άλλο επίπεδο. Τα λάστιχα πωλούνται χωριστά. Βαρέως τύπου κατασκευή με επαγγελματικές προδιαγραφές. Σε κάθε κομμάτι, χρησιμοποιείται αποκλειστικά ατσάλι ανώτερης ποιότητας (SteelForce™), ώστε να σας εγγυηθούμε πως το Monster G3 θα παραμείνει σε εξαιρετική κατάσταση για πολλά χρόνια.
  Το φινίρισμα του τελικού προϊόντος γίνεται με οικολογική βαφή EcoCoat™ δύο στρώσεων για μακρόχρονη προστασία.
 • Ισχυρά συρματόσχοινα αεροπορικού τύπου, με διάμετρο 6.2mm και ελεγμένα για μέγιστο φορτίο 900kg!
 • Κάθε κομμάτι του Monster G3 κόβεται με ρομποτικό λέιζερ ακριβείας για μεγιστοποίηση της στιβαρότητας και της ευκολίας συναρμολόγησης.
 • Αμερικάνικη καινοτομία και σχεδιασμός. Ανώτερη ποιότητα, δύναμη και σταθερότητα.

Συμπεριλαμβανόμενα Προσαρτήματα

 1. Αποθηκευτικός χώρος για προσαρτήματα, μπάρες & δίσκους\
 2. Μονόζυγο Πολλαπλών Λαβών
 3. Πλατφόρμα Πρέσας Ποδιών
 4. Άγκιστρα Μπάρας (J-Hooks) ζεύγος
 5. Βραχίονες ασφαλείας x 2
 6. Περιστροφέας (Core Trainer)
 7. Λαβή στραβόμπαρας
 8. Λαβή ίσιας μπάρας
 9. Ρυθμιζόμενες νάιλον λαβές, ζευγάρι
 10. Άγκριστρα λάστιχων x 4 τεμάχια
 11. Θέσεις αποθήκευσης δίσκων βάρους x 6
 12. Ελατήρια ασφαλείας 25mm x 12
 13. Ελατήρια ασφαλείας 50mm x 12
 14. Αλυσίδα προέκτασης
 15. Ρυθμιζόμενο κάθισμα
 16. Σχοινί Τρικεφάλων
 17. Λαβή μικρής ίσιας μπάρας
 18. Δέστρα αστραγάλου

Σημείωση

Σημειώστε ότι τα φινιρίσματα και τα σχέδια των αξεσουάρ ενημερώνονται κατά καιρούς. Αυτό σημαίνει ότι το αξεσουάρ που βλέπετε σε διάφορα βίντεο μπορεί να μην είναι πανομοιότυπο με το αξεσουάρ που λαμβάνετε. Οι αλλαγές είναι συνήθως αποτέλεσμα βελτιώσεων ή αναβαθμίσεων με βάση τα σχόλια των πελατών.

Προδιαγραφές

Εξωτερικές Διαστάσεις 203 cm (Π) x 142 cm (Β) x 221 cm (Υ)
Εσωτερικός Χώρος Προπόνησης 109 cm (Π) x 86 cm (Β) x 216 cm (Υ)
Βαθμονόμηση Βάρους Μονάδα: 450 kg

Μηχανή Smith: 350 kg

Μονόζυγο: 350 kg

Αναλογίες Τροχαλιών 2:1 => με φορτίο 100 kg, η αντίσταση είναι 50 kg
Συρματόσχοινα Πάχους 6.2mm, με επικάλυψη νάιλον, αεροπορικού τύπου συρματόσχοινα ελεγμένης αντοχής έως 907 kg

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Χρώμα

Μαύρο

Κατασκευαστής