Στόχοι Everlast Powerlock Pro Focus

Στόχοι Everlast Powerlock Pro Focus

129,99 

  • Δέρμα υψηλής ποιότητας
  • Κατάλληλα για εκπαιδευτές και μαθητές
  • Ρυθμιζόμενο κλείσιμο με Velcro

Αναμένεται

Κωδικός προϊόντος: P00003066 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Το υψηλής ποιότητας δέρμα των γαντιών Everlast Powerlock Pro Focus εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και άνετη εφαρμογή. Ο καμπύλος σχεδιασμός με μια ανυψωμένη τσέπη επιτρέπει στους εκπαιδευτές να έχουν ακρίβεια όταν προπονούνται με μπόξερ. Το ρυθμιζόμενο κλείσιμο Velcro χρησιμοποιεί ένα βολικό σύστημα αναδίπλωσης, διατηρώντας τα γάντια σταθερά και με ασφάλεια στη θέση τους κατά τη διάρκεια έντονων προπονήσεων. Αυτή η δυνατότητα δίνει στους εκπαιδευτές την ευελιξία να προσαρμόζουν τα γάντια σε διαφορετικά μεγέθη χεριών και προτιμήσεις. Επιπλέον, αυτά τα γάντια προσφέρουν αερισμό για να διατηρούν τα χέρια δροσερά κατά τη χρήση. Η μαλακή επένδυση από αφρώδες υλικό στο πίσω μέρος παρέχει επιπλέον άνεση και απορρόφηση κραδασμών, επιτρέποντας στους εκπαιδευτές να επικεντρωθούν στη βελτίωση της τεχνικής των μπόξερ τους χωρίς περισπασμούς.

Πωλούνται σε ζευγάρι.

Επιπλέον πληροφορίες

Χρώμα

Γκρι/μαύρο

Κατασκευαστής

Ποιότητα

Δέρμα

Μέγεθος

ONE SIZE

  • Το eboxing.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
  • Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
  • Αν έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς κάποιο από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, για αποφυγή τυχόν λάθους επικοινωνήστε μαζί μας.