Σπασουαρ RDX M2 METAL CUP GROIN GUARD

Σπασουαρ RDX M2 METAL CUP GROIN GUARD

39,99 

Προστατευτικό κοιλιακού και βουβωνικού συστήματος επαγγελματικού επιπέδου. Με οχύρωση ατσάλινο κύπελλο για αήττητη άμυνα απέναντι στους πιο άγριους αντιπάλους. Αυτό το εργονομικά σχεδιασμένο προστατευτικό βουβωνικής χώρας για ενήλικες διαθέτει άφθαρτο δέρμα για να διαρκέσει και να διαρκέσει, ένα αδιάβροχο μεταλλικό κύπελλο για προηγμένη θωράκιση στην πιο ευαίσθητη ζώνη σας, ένα σχέδιο στεφάνης στεφάνης για άνεση κατά τη διάρκεια της προπόνησης, μια αφαιρούμενη περιοχή κυπέλλου που ταιριάζει με τους περισσότερους ιμάντες, καθώς και υψηλής ποιότητας σύστημα hook & loop για εύκολη προσαρμογή και βελτιωμένη ασφάλεια. Χωρίς φόβο καθώς μπαίνεις στο ρινγκ. Χωρίς αναστολές για προκλητικούς αγώνες. Μη φεύγετε από το σπίτι χωρίς προστασία!

Κωδικός προϊόντος: GGX-M2B Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Δέρμα Maya Hide™ για προστατευτικό βουβωνών που επιβιώνει από πυγμαχία, MMA, Muay Thai και άλλα Τριγωνικό ατσάλινο κύπελλο για εξαιρετική αντοχή σε κραδασμούς Κλειστό στεφάνι για εξασφάλιση άνεσης κατά τη διάρκεια της προπόνησης, του αγώνα και των αγώνων Σχέδιο χυτευμένο κύπελλο κατάλληλο για χρήση με τους περισσότερους μοντέρνους ιμάντες jock Σύστημα ιμάντα με γάντζο και βρόχο Quick-EZ™ για εύκολη προσαρμογή και τέλεια εφαρμογή

Επιπλέον πληροφορίες

Χρώμα

Mαύρο

Κατασκευαστής

Μέγεθος

L

  • Το eboxing.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
  • Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
  • Αν έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς κάποιο από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, για αποφυγή τυχόν λάθους επικοινωνήστε μαζί μας.