Πολυθρόνα Μασάζ ROHAUS 502 ΓΚΡΙ

Πολυθρόνα Μασάζ ROHAUS 502 ΓΚΡΙ

1.579,99 

Η πολυθρόνα μασάζ 502 της ROHAUS είναι εξοπλισμένη με προηγμένα χαρακτηριστικά. Η λειτουργεία Zero Gravity και το καινοτόμο μαξιλάρι σε σχήμα U για μασάζ κεφαλής προσφέρουν απαράμιλλη εμπειρία χαλάρωσης. Η τεχνολογία 3D και οι συνολικά 22 αερόσακοι παρέχουν πολύπλευρο μασάζ, με τις τεχνικές Σιάτσου, Μάλαξης, Ελαφρών Χτυπημάτων, Βαθιές Πιέσεις και συνδυασμό Μάλαξης και Χτυπημάτων, εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένη ανακούφιση των μυών. Με την καμπύλη ράγας τύπου L, να φτάνει ως τους γλουτούς, σε συνδυασμό με τους αερόσακους μηρών και τους κυλίνδρους πελμάτων, η 502 υπόσχεται μια πλήρη και ολοκληρωμένη εμπειρία μασάζ. Η έξυπνη σάρωση σώματος εξασφαλίζει εξατομικευμένες συνεδρίες μασάζ, ενώ, η δυνατότητα φωνητικού ελέγχου ΑΙ, η σύνδεση μέσω Bluetooth, και η φόρτιση συσκευών μέσω θύρας USB προσδίδουν άνεση και συνδεσιμότητα. Με κρυφές ρόδες για εύκολη μεταφορά, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά κατασκευής και τη λειτουργία εξοικονόμησης χώρου Zero Space, η πολυθρόνα είναι κατάλληλη για χρήστες έως 90 κιλά.

Διαθεσιμότητα: 4-10 ημέρες

Κωδικός προϊόντος: MC-23502-LGWH Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Ανίχνευση σώματος Η πολυθρόνα μασάζ είναι εξοπλισμένη με αυτόματο σύστημα ανίχνευσης της θέσης των ώμων, που σημαίνει ότι ¨σκανάρει¨ την πλάτη σας πριν από κάθε συνεδρία ώστε να ανιχνεύσει το ύψος και τον όγκο της για να σας προσφέρει ένα πραγματικά εξατομικευμένο μασάζ!
Προσαρμοσμένο μασάζ 2 διαστάσεων Εξοπλισμένο με 2 ομάδες κινήσεων και 8 κεφαλές μασάζ, οι οποίες μπορούν να συμπιέζουν και να κάνουν μασάζ στο λαιμό, την πλάτη, όπως επίσης και την μέση του ανθρώπινου σώματος.
Εξελιγμένοι Αερόσακοι Βασισμένο στην βιο-μηχανική, την εργονομία και το μοντέλο φυσιοθεραπείας, που στοχεύει στα χαρακτηριστικά του ανθρώπινου σκελετού, σε συνδυασμό με μηδενική ισχύ, μηδενικό χώρο, μασάζ με μακρύτερη καμπύλη ράγας και μοντέρνα φυσική έκταση με 20 αερόσακους. Θα σας προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία μασάζ όταν είστε στο σπίτι, ενισχύοντας την υγεία και τη δραστηριότητά σας κάθε μέρα.
Εξειδικευμένο μασάζ για τα χέρια Η Πολυθρόνα Μασάζ συνδυάζει την πολυτέλεια με τη λειτουργικότητα, προσφέροντας ένα μασάζ που αγκαλιάζει κάθε διάσταση των χεριών σου. Οι αερόσακοι, τοποθετημένοι με μεγάλη προσοχή, δημιουργούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία, καθιστώντας την είσοδο των χεριών στις υποδοχές μια ομαλή και άνετη κίνηση. Απόλαυσε την αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης και ανακούφισης, ενώ οι διαβαθμισμένες ισχυρές πιέσεις αποτελούν το μυστικό για ένα πραγματικά απολαυστικό μασάζ.
Μασάζ Πλάτης Τα “έξυπνα” μηχανικά χέρια είναι σε θέση να κινούνται κατά μήκος του σώματος, στον λαιμό, στους ώμους, στην πλάτη και στη μέση. Με τη δυνατότητα αυτοματοποιημένης ρύθμισης της θέσης του σώματος, τα μηχανικά χέρια μπορούν να τοποθετούν το σώμα σε διάφορες γωνίες. Αυτό επιτρέπει στο μασάζ να καλύπτει ένα εύρος από 12 έως 135 εκατοστά σε οριζόντια θέση, εξασφαλίζοντας πλήρη κάλυψη της πλάτης.
Εύρεση ιδανικής θέσης Μπορεί να ρυθμίσει χειροκίνητα την κίνηση μασάζ του λαιμού, της πλάτης, της μέσης. Οι διάφορες τεχνικές μασάζ μπορούν να αλλάξουν ελεύθερα και μπορεί να πραγματοποιηθεί ρύθμιση τριών επιπέδων.
Zero Gravity Η γωνία κλίσης της πλάτης μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες, επιτρέποντας ελεύθερη ρύθμιση από 115º έως 155º. Όταν η γωνία της πλάτης ρυθμιστεί στο ελάχιστο, επιτυγχάνεται η μηδενική βαρύτητα. Μια πραγματικά προσαρμοστική εμπειρία μασάζ!
Άλλες λειτουργίες •Θέρμανση με ένα πλήκτρο, σταθερή θερμοκρασία 35 έως 45 βαθμούς Κελσίου.
•Ο χρόνος μασάζ μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες, με βήματα αύξησης και μείωσης 5 λεπτών, ενώ μπορεί να οριστεί μια διάρκεια μασάζ για 15 λεπτά, 20 λεπτά, 25 λεπτά και 30 λεπτά.
Τεχνικοί παραμέτροι Ονομασία προϊόντος(Model): Massage Chair LEK-502
Μέγιστη ηλεκτρική τάση: 220V~
Μέγιστη συχνότητα: 50/60Hz
Μέγιστη ισχύς: 90W
Εκτιμώμενος χρόνος χρήσης: 15mins.
Επίπεδο ασφαλείας: Class I
Κριτήρια εφαρμογής: GB4706.1-2005 GB4706.10-2008
Περιγραφή Συσκευασίας Βάρος: 85 (kg)
Μήκος: 122 (cm)
Πλάτος: 66(cm)
Ύψος: 107(cm)
Λειτουργία Zero Gravity Ναι
Λειτουργία Zero Space Ναι
Λειτουργία φωνητικών εντολών Ναι
Αυτόματος εντοπισμός ώμων Ναι
Αυτόματα προγράμματα μασάζ Ναι
Μιμείται τεχνικές μασάζ Shiatsu, Kneading, Tapping, Knocking, Ταυτόχρονο kneading/tapping
Πλήρες Μασάζ Πλάτης Ναι
Αυτόματη προσαρμογή ύψους για άνω μέρος της πλάτης Ναι
Προσαρμόσιμη γωνία πλάτης Όχι
Προσαρμόσιμη γωνία ποδιών Όχι
Μασάζ αυχένα για θεραπεία ακαμψίας Ναι
Ρύθμιση πλάτους/εύρους Κεφαλής Μασάζ Όχι
Ρύθμιση έντασης Κεφαλής Μασάζ Ναι
Αερόσακοι ώμων Ναι
Αερόσακοι χεριών Ναι
Αερόσακοι ποδιών Ναι
Αερόσακοι πελμάτων Ναι
Ρύθμιση έντασης ή ενεργοποίησης αερόσακων Ναι
Βαλβίδες Ναι
Αντλίες Αέρα Ναι
Μασάζ Ποδιών Ναι
Λειτουργία Θέρμανσης Ναι
Υλικό Πολυθρόνας Eco-friendly PU
Μουσική μέσω Bluetooth Ναι
Θύρα φόρτισης USB Ναι
Φορτιστής τηλεφώνου Όχι
Μέγιστο Βάρος Χρήστη (kg) 100kg
Προτεινόμενος χρόνος 15, 20, 30 λεπτά
Χρώμα Γκρί/Λευκό
Ονομαστική Ηλεκτρική Τάση 220V
Ονομαστική Ισχύς 50-60Hz
Βάρος 70kg
Certificate/Πιστοποίηση ISO9001, CE, ROHS and UL

Επιπλέον πληροφορίες

Χρώμα

Γκρι

  • Το eboxing.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
  • Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
  • Αν έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς κάποιο από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, για αποφυγή τυχόν λάθους επικοινωνήστε μαζί μας.