Επικαλαμίδες Everlast Titan Pro Striking

Επικαλαμίδες Everlast Titan Pro Striking

159,99 

Αυτές οι επικαλαμίδες είναι κατάλληλες για όποιον θέλει να προστατεύσει καλά τις κνήμες του διατηρώντας την απαραίτητη άνεση.

Τα shin guards είναι κατάλληλα για Thaiboxing, Kickboxing και MMA.

Κωδικός προϊόντος: G_P00003211 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

  • Τα προστατευτικά κνήμης Everlast Titan Pro Striking είναι σχεδιασμένα με παχιά, υψηλής ποιότητας προστασία, που στοχεύουν σε εντατικές ασκήσεις χτυπημάτων.
  • Η επένδυση τους εκτείνεται στους αστραγάλους και στις δύο πλευρές του ποδιού, γεγονός που παρέχει εκτεταμένη προστασία κατά τη διάρκεια του sparring και κατά την εκτέλεση διαφόρων τεχνικών λακτίσματος.
  • Το εσωτερικό των προστατευτικών κνήμης είναι εφοδιασμένο με υλικό σιλικόνης, το οποίο συμβάλλει στην σταθερότητα και αποτρέπει τις ανεπιθύμητες κινήσεις κατά τη χρήση. Έτσι εξασφαλίζεται σταθερή εφαρμογή, αποφεύγοντας τη μετατόπιση τους, ακόμη και κατά τη διάρκεια έντονων και δυναμικών κινήσεων.
  • Η εστίαση στην προστασία καθιστά τις επικαλαμίδες Everlast Titan Pro Striking ιδανικές για πυγμάχους και πολεμικούς καλλιτέχνες που επικεντρώνονται σε δυνατές και βαριές τεχνικές κλωτσιών.

S – μήκος κνήμης +/- 30 cm
M – μήκος κνήμης +/- 32 cm
L – μήκος κνήμης +/- 34 cm
XL -μήκος κνήμης +/- 37 cm

Επιπλέον πληροφορίες

Χρώμα

Mαύρο

Κατασκευαστής

Μέγεθος

S, M, L, XL

  • Το eboxing.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
  • Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
  • Αν έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς κάποιο από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, για αποφυγή τυχόν λάθους επικοινωνήστε μαζί μας.