Γάντια σάκου Fairtex

Γάντια σάκου Fairtex

89,99 

Αυθεντικό σχέδιο Fairtex, σχεδιασμένο για χρήση πολλαπλών χρήσεων για ασκήσεις στον σάκο του μποξ ή στόχους προπόνησης.

Η Ταϊλάνδη είναι η πατρίδα και η πρωτεύουσα του «Muay Thai» (ταϊλανδική πυγμαχία). Η χώρα είναι περήφανη που καλωσορίζει ασκούμενους Muay Thai από όλο τον κόσμο που θέλουν να είναι μέρος της κουλτούρας, της παράδοσης και των τελετουργιών του Muay Thai. Τα προϊόντα Fairtex είναι χειροποίητα στην Ταϊλάνδη από τους ανθρώπους που μεγάλωσαν στο άθλημα. Αυτό αντικατοπτρίζεται στην ποιότητα των προϊόντων!

Κωδικός προϊόντος: G_TGO3-90000 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Τέλεια γάντια πυγμαχίας cross-trainer για μαχητές που θέλουν να επικεντρωθούν στη βελτίωση της ταχύτητας και της αντοχής τους, αλλά θέλουν την αίσθηση της προπόνησης με ένα κανονικό γάντι του μποξ. Τα γάντια είναι σχεδιασμένα με ειδικό σύστημα πυρήνα αφρού λατέξ διπλής στρώσης υψηλής πυκνότητας για μέγιστη απορρόφηση κραδασμών. Με κλείσιμο με Velcro γύρω από τον καρπό για ασφαλή εφαρμογή και ελαχιστοποίηση τραυματισμών στον καρπό.

Επιπλέον πληροφορίες

Κατασκευαστής

Μέγεθος

M, L, XL

  • Το eboxing.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
  • Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
  • Αν έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς κάποιο από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, για αποφυγή τυχόν λάθους επικοινωνήστε μαζί μας.