Γάντια γυμναστικής Power System Basic Evo

Γάντια γυμναστικής Power System Basic Evo

15,49 

Κωδικός προϊόντος: 2100RD Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Παρουσιάζουμε τα υψηλής ποιότητας γάντια γυμναστικής Basic Evo, που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την εμπειρία προπόνησής σας και να παρέχουν εξαιρετική άνεση και λειτουργικότητα. Εδώ είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επενδύσετε σε αυτά τα γάντια:

  • Άνεση: Τα γάντια διαθέτουν δερμάτινη επιφάνεια υψηλής ποιότητας που όχι μόνο είναι επενδυμένη για επιπλέον άνεση, αλλά και προσαρμόζεται απαλά στο σχήμα της παλάμης σας με την πάροδο του χρόνου. Αυτή η εξατομικευμένη εφαρμογή εξασφαλίζει μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας, μειώνοντας την ενόχληση και αποτρέποντας τις φουσκάλες ή τους κάλους.
  • Αναπνεύσιμος σχεδιασμός: Κατανοούμε την ανάγκη να διατηρείτε τα χέρια σας δροσερά και στεγνά κατά τη διάρκεια έντονων προπονήσεων. Γι’ αυτό τα γάντια γυμναστικής της Power System έχουν σχεδιαστεί με βαμβακερό διχτυωτό μοτίβο που διευκολύνει τη ροή του αέρα, επιτρέποντας στα χέρια σας να αναπνέουν και να παραμένουν δροσερά. Αυτή η λειτουργία αερισμού βοηθά στην ελαχιστοποίηση της συσσώρευσης ιδρώτα, εξασφαλίζοντας μια άνετη και υγιεινή εμπειρία προπόνησης.
  • Απορρόφηση ιδρώτα: Έχουμε ενσωματώσει απορροφητικό βαμβακερό υλικό σε όλα τα γάντια, παρέχοντας μια μεγάλη επιφάνεια για να σκουπίζετε τον ιδρώτα καθώς ασκείστε. Το επιπλέον βαμβακερό επίθεμα στον αντίχειρα είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτόν τον σκοπό, επιτρέποντάς σας να διαχειρίζεστε εύκολα την εφίδρωση και να διατηρείτε ασφαλές κράτημα στον εξοπλισμό.
  • Secure Fit: Το ρυθμιζόμενο κλείσιμο Velcro στον καρπό προσφέρει προσαρμόσιμη και ασφαλή εφαρμογή. Είτε έχετε μεγαλύτερους είτε μικρότερους καρπούς, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το κλείσιμο στην επιθυμητή στεγανότητα, παρέχοντας σταθερότητα και υποστήριξη κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας. Αυτή η λειτουργία διασφαλίζει ότι τα γάντια παραμένουν στη θέση τους και αποτρέπουν την ολίσθηση, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στη ρουτίνα άσκησής σας χωρίς περισπασμούς.

Επενδύοντας στα γάντια γυμναστικής της Power System, μπορείτε να περιμένετε ανώτερη άνεση, εξαιρετική αναπνοή, αποτελεσματική απορρόφηση ιδρώτα και ασφαλή εφαρμογή. Αυτά τα γάντια είναι ιδανικά για ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων γυμναστικής, όπως άρση βαρών, CrossFit, ποδηλασία και πολλά άλλα. Eνισχύστε την προπόνησή σας με τα υψηλής ποιότητας γάντια μας και απολαύστε τα οφέλη της ενισχυμένης σταθερότητας, της μειωμένης κόπωσης των χεριών και της βελτιωμένης συνολικής απόδοσης.

Επιπλέον πληροφορίες

Κατασκευαστής

Μέγεθος

S

  • Το eboxing.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
  • Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
  • Αν έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς κάποιο από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, για αποφυγή τυχόν λάθους επικοινωνήστε μαζί μας.