Β‑8126ΒΚ LivePro Water Power Bag 20kg

Β‑8126ΒΚ LivePro Water Power Bag 20kg

65,00 

Η Water Bag, γεμισμένη με νερό, μπορεί να βελτιώσει τη σταθερότητα, να ενδυναμώσει (γενικά και τον κορμό), να ενισχύσει τους μύες. Με την ανύψωση της water bag, το νερό θα κυλήσει από τη μια πλευρά στην άλλη, μαζί με μια μετατόπιση στο κέντρο βάρους και οι μύες του χρήστη θα ανταποκριθούν αμέσως στη μετατόπιση.

Διαθεσιμότητα: 4-10 ημέρες

Κωδικός προϊόντος: B-8126 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Water Bag που μπορεί να γεμίσει με έως και 20 kg νερό, κατάλληλη τόσο για προπόνηση δύναμης όσο και για προπόνηση ισορροπίας.

Αυτό το προϊόν μπορεί να επιτύχει καλύτερο αποτέλεσμα προπόνησης από τα συνηθισμένα. Η water bag είναι κατασκευασμένη από πυκνό, φιλικό προς το περιβάλλον PVC, διαφανούς χρώματος, είναι στιβαρή, ανθεκτική και καθαρίζεται εύκολα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα όταν είναι γεμισμένη με νερό. Διπλώνεται και αποθηκεύεται όταν αδειάζει, καθιστώντας το ένα φορητό αντικείμενο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Υλικό 100% οικολογικό PVC
Λαβές Από ανθεκτικό νεοπρένιο
Γέμιση Νερό και αέρας
Απαιτείται τρόμπα για τον αέρα Περιλαμβάνεται
Μήκος 75 cm
Διάμετρος 20 cm
Αναγραφόμενες ενδείξεις βάρους Ναι, για 5, 10, 15 και 20 kg
Βάρος έως 20 kg

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1,60 kg
Κατασκευαστής

  • Το eboxing.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη στα χαρακτηριστικά του προϊόντος καθώς αντιγράφονται από τη βάση δεδομένων του προμηθευτή.
  • Ο κατασκευαστής ενδέχεται να τροποποιήσει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος χωρίς ειδοποίηση.
  • Αν έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς κάποιο από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, για αποφυγή τυχόν λάθους επικοινωνήστε μαζί μας.